Ana Menü
Forum Başlıkları
En Yeni Forum Başlıkları
GERCEKTEN TERÖR ÖRGÜ...
Gülene kısa ve acılı...
FETHULLAH GÜLEN, İSR...
Fotoğraflar
İki bayrak, iki kampEn Fazla İlgilenilen Başlıklar
KÖYÜMÜZÜN YETISTI... |
[12] |
şiir(8 Mart'a dair) |
[5] |
Tükürün!.. |
[3] |
ya yine gök gürlerse |
[3] |
Kuran-ı Kerim ve ... |
[2] |
name
content
name
content
Üye Girişi
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Anket
Sitemizi Nasıl Buldunuz
Çok iyi
65% [13 Oylar]
iyi
10% [2 Oylar]
beğenmedim
15% [3 Oylar]
Biraz daha geliştirilmeli
10% [2 Oylar]
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.
05/09/2010 19:32
Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanl
21/08/2010 19:45
selamaleykum degreli dostlar hepinizin ramzan ayini tebrik eder hayirlariniza vesile olmasini dielrim.selam ve dua
17/08/2010 15:11
selamun aleykum degerli üyelerimiz ve dostlarimiz hepinize kucak dolusu selamlar ve hayirli ramazanlar
11/08/2010 22:02
Tüm müslümanlarin ramazani serifi hayirli olsun aydin abi bu arada giris resmi harika cünkü sen harikasin.
10/08/2010 21:39
Tüm üyelerimizin ve dostlarimizin ramazani serifi mübarek olsun hos geldin ey sehri ramazan
Son Eklenen Resimler
Başlığı Görüntüle
| |||||||
|
|||||||
|
| 82 Hafta Önce 09:55 ÖS |
|
|
ayddem teknik Super Yönetici ![]() Mesaj Sayısı: 141 Katılım Tarihi: 08.08.08 Konum: überlingen-almanya Yaş : 35 |
mrb degerli okuyucularim bu yazimi yazmak inanin bana cok zor geliyor ,Cünkü dün dedemi kaybettim ve bugün defnedildi .Ucaklarda yer olmayinca maalesef cenazesine gitmek nasip olmadi ve yine sizlerle paylasmak istedim her zaman oldugu gibi,bilmemki nasil basliyayim benim hikayemi biliyorsunuz az cok beni baba gibi büyüten dedem ve anne gibide rahmetli ninemdi.Simdi bendeki aci kat kattir tarifi bile imkansiz cünkü ben aslinda baba bildigim dedemi kaybettim .Kiymetli okuyucular dedemi anlatmaya nerden baslasam bilemiyorumki cünkü hayatimin her safhasinda izleri olan özlemleri gözyaslari olan bir insan nasil anlatilir bilmiyorumki ,ilk sevgiyi ilk sefkati ilk candan korunmayi ben o insanda gördüm ilkokuldan gelirken hava karardiginda okula kadar gelip o soguk ayaz aksamlarinda beni bekleyen dedemi ben nasil anlatayim yada kagnilarla ot getirirken ellerim üsüyünce avuclarina elimi alip üflüyerek elimi soguga karsi korumasinimi ,yoksa gecenin 3 ünde kalkip tarla ´cayirlarda calismamizimi yada ne zaman harclik istesem hic yok dememesinimi ben hangi birini anlatayim söyleyin bana kücükken hep gök gürlemesinden korkar yatagi yorgani alir dedemin odasina giderdim ve bir köseye gecer uyurdum cünkü o an orasi benim icin belkide dünyanin en güvenilir yeriydi cünkü orasi beni canlarindan cok seven dedemle nenemin odasiydi.Biliyordumki basima bir sey gelecek olsa beni canlari gibi koruyacak insan vardi yanimda malum cocukluk iste ,diger taraftan köylülerim bilir köye en uzak iki dagin arasinda iki tarafindan dere akan bir evde yasiyorduk etrafi agaclarla cevrili yazin yasamaya doyamayacaginiz suyuyla dogasiyle bir tabiat harikasina dönen kisinda issiz ,karli tipili ve yabani hayvanlarin ugrak yeri olan bir evden bahsediyorum ve orada hic süresiz gecen en az 17 yil gecen bir yasamdan bahsediyorum ve bu sürecte ve sonraki süreclerde hayatimin icinde olan bir dedem ve ninemdi .Ninem zavalli artik ordaki yanlizliktan tavuklarla civcivlerle konusur olmustu , köy uzak oldugundan pek cabuk kontakt kuracak durumda degildik .eger birileri bizi ziyarete gelseydi sanki o gün bayram havasinda gecerdi .Ama o yanliz soguk kis gecelerinde her yönüyle tecrübeli hayatin icinde dag gibi duran neseli kivrak zekali ,ortopedist cesur sevecen caliskan bir dedem vardi bazen güldüren bazen düsündüren bir dedem vardi ,tarlada cayirda calisirken beraber insana calisirken nese veren candan bir dede vardi ama simdi yok dün itibariyle o dede yok artik telefon ettigimde ben size gurban olayim diyerek gözyaslarini tutamayan dede yok o güzel yakisikli pehlivan dedem yok en azindan evimizin bahcesine ekmis oldugu onunla yasit agaclarin babasi yok ,yada köylünün ineginin .koyunun ayagi kirilsa catlasa yada ciksa onu düzeltecek dedem yok,yada insanlarin sorunlari olsa gecenin 3 ünde o sorunu cözecek dedem yok cenazelerde lahit yerini yapan ve cenazeleri kucagina alip mezara indiren dedem yok yada ilceden gelirken kosarak karsiladigim ve eti puflari cin krakerleri bana alacak dedem yok simdi su an gözyasim sel oldugunda gözlerimi silerek beni anlimdan öpecek dedem yok,kisacasi gök gürültüsünden korktugumda siginacigim bir dedem yok .Evet onu kaybettim Allah rahmet etsin mekani cennet olsun diyorum diyorumda ya yine gök gürlerse! |
|
|
| 82 Hafta Önce 09:38 ÖS | RE: Duyuru: ya yine gök gürlerse |
![]() halil General Member Yeni Gelen ![]() Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 24.11.08 ![]() |
ayddem tarafından yazılan metin: mrb degerli okuyucularim bu yazimi yazmak inanin bana cok zor geliyor ,Cünkü dün dedemi kaybettim ve bugün defnedildi .Ucaklarda yer olmayinca maalesef cenazesine gitmek nasip olmadi ve yine sizlerle paylasmak istedim her zaman oldugu gibi,bilmemki nasil basliyayim benim hikayemi biliyorsunuz az cok beni baba gibi büyüten dedem ve anne gibide rahmetli ninemdi.Simdi bendeki aci kat kattir tarifi bile imkansiz cünkü ben aslinda baba bildigim dedemi kaybettim .Kiymetli okuyucular dedemi anlatmaya nerden baslasam bilemiyorumki cünkü hayatimin her safhasinda izleri olan özlemleri gözyaslari olan bir insan nasil anlatilir bilmiyorumki ,ilk sevgiyi ilk sefkati ilk candan korunmayi ben o insanda gördüm ilkokuldan gelirken hava karardiginda okula kadar gelip o soguk ayaz aksamlarinda beni bekleyen dedemi ben nasil anlatayim yada kagnilarla ot getirirken ellerim üsüyünce avuclarina elimi alip üflüyerek elimi soguga karsi korumasinimi ,yoksa gecenin 3 ünde kalkip tarla ´cayirlarda calismamizimi yada ne zaman harclik istesem hic yok dememesinimi ben hangi birini anlatayim söyleyin bana kücükken hep gök gürlemesinden korkar yatagi yorgani alir dedemin odasina giderdim ve bir köseye gecer uyurdum cünkü o an orasi benim icin belkide dünyanin en güvenilir yeriydi cünkü orasi beni canlarindan cok seven dedemle nenemin odasiydi.Biliyordumki basima bir sey gelecek olsa beni canlari gibi koruyacak insan vardi yanimda malum cocukluk iste ,diger taraftan köylülerim bilir köye en uzak iki dagin arasinda iki tarafindan dere akan bir evde yasiyorduk etrafi agaclarla cevrili yazin yasamaya doyamayacaginiz suyuyla dogasiyle bir tabiat harikasina dönen kisinda issiz ,karli tipili ve yabani hayvanlarin ugrak yeri olan bir evden bahsediyorum ve orada hic süresiz gecen en az 17 yil gecen bir yasamdan bahsediyorum ve bu sürecte ve sonraki süreclerde hayatimin icinde olan bir dedem ve ninemdi .Ninem zavalli artik ordaki yanlizliktan tavuklarla civcivlerle konusur olmustu , köy uzak oldugundan pek cabuk kontakt kuracak durumda degildik .eger birileri bizi ziyarete gelseydi sanki o gün bayram havasinda gecerdi .Ama o yanliz soguk kis gecelerinde her yönüyle tecrübeli hayatin icinde dag gibi duran neseli kivrak zekali ,ortopedist cesur sevecen caliskan bir dedem vardi bazen güldüren bazen düsündüren bir dedem vardi ,tarlada cayirda calisirken beraber insana calisirken nese veren candan bir dede vardi ama simdi yok dün itibariyle o dede yok artik telefon ettigimde ben size gurban olayim diyerek gözyaslarini tutamayan dede yok o güzel yakisikli pehlivan dedem yok en azindan evimizin bahcesine ekmis oldugu onunla yasit agaclarin babasi yok ,yada köylünün ineginin .koyunun ayagi kirilsa catlasa yada ciksa onu düzeltecek dedem yok,yada insanlarin sorunlari olsa gecenin 3 ünde o sorunu cözecek dedem yok cenazelerde lahit yerini yapan ve cenazeleri kucagina alip mezara indiren dedem yok yada ilceden gelirken kosarak karsiladigim ve eti puflari cin krakerleri bana alacak dedem yok simdi su an gözyasim sel oldugunda gözlerimi silerek beni anlimdan öpecek dedem yok,kisacasi gök gürültüsünden korktugumda siginacigim bir dedem yok .Evet onu kaybettim Allah rahmet etsin mekani cennet olsun diyorum diyorumda ya yine gök gürlerse! |
|
|
| 81 Hafta Önce 11:17 ÖS | RE: Duyuru: ya yine gök gürlerse |
|
ayddem teknik Super Yönetici ![]() Mesaj Sayısı: 141 Katılım Tarihi: 08.08.08 Konum: überlingen-almanya Yaş : 35 |
HALILIM TESEKKÜR EDERIM CAN |
|
|
| 81 Hafta Önce 10:16 ÖS | RE: Duyuru: ya yine gök gürlerse |
![]() lutfu simsek teknik Super Yönetici ![]() Mesaj Sayısı: 122 Katılım Tarihi: 08.08.08 |
sadece allah rahmet edsin diye bilyorum ne yazacagimida bilmyiorum amin amin allah cc bütün muslamanlarda rahmet edsin insallah aydinim senin dedenede. |
|
|
| Atlanilacak Forum: |
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable