www.ramikan.com

Üye Girişi

Kullanıcı Adı

Parola

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın

Anket

Sitemizi Nasıl Buldunuz

Çok iyi
Çok iyi
65% [13 Oylar]

iyi
iyi
10% [2 Oylar]

beğenmedim
beğenmedim
15% [3 Oylar]

Biraz daha geliştirilmeli
Biraz daha geliştirilmeli
10% [2 Oylar]

Oylar: 20
Başlama Tarihi: 16/02/2009 22:07
Bitiş Tarihi: 13/04/2009 08:14

Anket Arşivi

Kısa Mesajlar

Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

05/09/2010 19:32
Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanl

21/08/2010 19:45
selamaleykum degreli dostlar hepinizin ramzan ayini tebrik eder hayirlariniza vesile olmasini dielrim.selam ve dua

17/08/2010 15:11
selamun aleykum degerli üyelerimiz ve dostlarimiz hepinize kucak dolusu selamlar ve hayirli ramazanlar

11/08/2010 22:02
Tüm müslümanlarin ramazani serifi hayirli olsun aydin abi bu arada giris resmi harika cünkü sen harikasin.

10/08/2010 21:39
Tüm üyelerimizin ve dostlarimizin ramazani serifi mübarek olsun hos geldin ey sehri ramazan

Son Eklenen Resimler

aydin demir
aydin demir
aydin demir
aydin demir
musa şimşek&ilkanur yavuz
musa şimşek&ilkan...
DINI RESIM
DINI RESIM
artistim
artistim
Hamburg
Hamburg
Hamburg
Hamburg
Hamburg
Hamburg
seval yalçın emrah alacalı
seval yalçın emra...
halit cengiz
halit cengiz
1960'lardan
1960'lardan
süreyya yalçın seval yalçın emrah alacalı deniz yalçın
süreyya yalçın se...
ilkanur yavuz
ilkanur yavuz
ilkanur yavuz
ilkanur yavuz
izmir
izmir

Başlığı Görüntüle

www.ramikan.com » SIZDEN GELEN CESITLI YAZILAR » Köy Hakinda Bilgi!
Örtü yasağında, MHP-GATA işbirliği!
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt Forum Kuralları S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

30 Hafta Önce 12:14 ÖS Örtü yasağında, MHP-GATA işbirliği! | Düzenleyen lutfu simsek 29 Hafta Önce
Kullanıcı Avatarı

lutfu simsek

teknik Super Yönetici

Katılım Tarihi: 08.08.08
Ali Karahasanoğlu - Vak
2010-02-04
Örtü yasağında, MHP-GATA işbirliği!

MHPyi genel olarak kasdetmiyorum.. Ama önceki gün kürsüde olan Osman Durmuş ve yerinden bağırtılar yapan Oktay Vural ile Mehmet Şandır için söylüyorum..
Başörtü konusunu gündeme getirdikleri halde, o kadar rahatlardı ki Bu yasağın acısını çekiyor olamazlar dedim, kendi kendime..
Başbakan Tayyip Erdoğanı izlerken ise, o kadar acılı, o kadar samimi konuşuyordu ki,Bu sözlerin sahibi, başörtünün istismarını yapamaz dedim..
MHPli Osman Durmuş, TBMM kürsüsünden konuşuyor.. Nesrin Ünal olayını o kadar değişik bir şekilde anlatıyor ki!..Yalanın bu kadarına da pes artık dedim. Sözümona, Nesrin hanım 1999 da kendi iradesi ile başını açıp Meclise gelmiş. MHP yönetimi, hiç baskı yapmamış kendisine.
Oysa; MHP yönetiminin kendisine yaptığı baskı bir yana, eğer gerçekten baskı yapılmamış ise, çok daha vahim bir olayla karşı karşıyaydık..
Şöyle izah edelim.. MHPli Nesrin Ünal, halktan oy isterken başı örtülü değil miydi? Evet başı örtülü idi.
Halktan oy isterken,Ben TBMMye girersem, başımı açacağı demiş miydi? Hayır dememişti.
Peki Nesrin hanım, milletvekili seçildikten sonra, halka ihanet ederek, başını açmış mıydı?
Açmıştı..
Halktan örtülü olarak oy isteyip, TBMMye gelince başını açmak, açık bir din istismarı değil miydi?
Evet, açık bir din istismarı idi..
Peki bu din istismarına imza atan Nesrin hanıma, MHP yönetimi bir tepki vermiş miydi? Hayır..
Bu açık istismara imza atanlar, şimdi o vahim yanlışın ezikliği içinde, AK Partili bayan milletvekillerinin, sokakta başlarını örttüklerini, Genel Kurula geldiklerinde başlarını açtıklarını iddia ediyorlar!
Ben, AK Partinin, başörtülü hiçbir hanımı, milletvekili adayı olarak göstermemesini eleştirmiştim. Ama şimdi MHP Milletvekili Osman Durmuşun sözlerini dinleyince, gerçekten şaşırıp kaldım.. Bir milletvekili, bakanlık yapmış bir siyasetçi, nasıl oluyor da, bu kadar açık bir yalan söyleyebiliyor?
AK Partili hangi bayan milletvekili, dışarıda oy isterken başını örtüp, TBMM Genel Kurulu&#8nda başını açıyor, ben bilmiyorum.. Biz zaten, AK Parti başörtülü kimseyi aday göstermedi diye eleştirirken, sayın Durmuş aksi iddiayı nereden çıkartıyor?
Açıklasın sayın Durmuş o milletvekilini, biz de bilmiş olalım. Ama sanıyorum, kendi ezikliklerini, kendi istismarlarını, AK Partilileri suçlayarak örtmek istiyorlar..
Hele hele, Osman Durmuşun, YÖK Kanunu Ek 17. maddeyi de değiştirecektik. AK Partililer yanaşmadılar. O yüzden başörtü yasağı devam ediyor şeklindeki açıklamasını dinleyince, MHP yönetimine duyduğum iyiniyet, hepten kayboldu..
Bir milletvekili, böyle bir iddiada nasıl bulunabilir?
Anayasa değiştirilmiş. Anayasa değişikliğini bile, Anayasa Mahkemesi iptal ediyor. Osman bey kalkmış,Kanunu değiştirseydik, yasak kalkmış olacaktı diyor!
Osman bey, sen Anayasa ile kanun arasındaki farkı bilmiyor musun? Tamam, doktorsun, anladık! Ama kanun ile Anayasa arasındaki hiyerarşik ilişkiden hiç mi haberin yok senin?
Anayasa değişikliğini bile iptal eden Anayasa Mahkemesi, senin değiştirmek istediğin o ek 17. maddeyi kevgire çevirirdi, bunu tahmin edemiyor musun sen?
Ki, başörtü yasağının sürmesinin arkasında, kanun değişikliği yapılmamasını gösteriyorsun.
Tüm bunlardan sonra, önceki akşam, MHPlilerin tam da tüy diktikleri bir konu vardı ki, artık orada MHPye tüm güven bitti diyebilirim.
Neydi o? Başbakanın eşi Emine hanımın GATAya alınmaması ile ilgili olayda, MHPlilerin Emine hanıma destek vermek yerine, yasakçılardan yana tavır almaları!
Şimdi bu durumda, biz MHP yönetiminin, başörtü yasağının kalkmasından yana olduğunu nasıl söyleyebiliriz? Bunu söyleyenlere nasıl inanabiliriz?
İşte somut olay.. GATAda yasakçılar, Başbakanın eşini içeri almıyorlar. MHPliler, buna itiraz edeceklerine, haydi bundan vazgeçtik, sessiz kalacaklarına.. Kalkmışlar başörtü yasakçılarından yana tavır alıyorlar!
O zaman slogan şöyle olmalı: Ya ya ya.. Şa şa şa.. Yasakta MHP-GATA işbirliği çok yaşa!

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard 4.0 stable
Sayfa oluşturulma süresi: 0.14 saniye
72,602 Tekil Ziyaretçi